صفحه یادداشت حبیب پورفرض اله

بررسی فقهی حقوقی تعذر تسلیم عوضین - بخش دوم

بررسی فقهی حقوقی تعذر تسلیم عوضین - بخش دوم

بخش دوم و ادامه مباحث بررسی فقهی حقوقی تعذر تسلیم عوضین را در این پست خدمت شما عزیزان تقدیم می کنیم...

بخش نخست: بررسی فقهی حقوقی تعذر تسلیم عوضین - بخش اول

تصویر کوچک(اجباری): 
بیع
Share

بررسی فقهی حقوقی تعذر تسلیم عوضین - بخش اول

بررسی فقهی حقوقی تعذر تسلیم عوضین - بخش اول :

در این فصل می خواهیم مفاهیمی را که با موضوع تحقیق به صورت مستقیم یا غیر مستقیم مرتبط هستند، مورد بررسی قرار دهیم که در چهار مبحث ارائه می­گردد که در مبحث اول، مفهوم و ماهیت عقد و اقسام آن و مفهوم معامله و شرایط اساسی صحت معاملات و در مبحث دوم، مفهوم و ماهیت تسلیم عوضین و در مبحث سوم، مفهوم و ماهیت تعذر تسلیم عوضین و در نهایت در مبحث چهارم شرایط تعذر رافع مسئولیت  مورد بررسی قرار می گیرد.

تصویر کوچک(اجباری): 
بیع
Share

تنهاترین سردار

در آن صبح زيبا وقتي كه آفتاب از لابه لاي كوه ها و صخره ها و نخلستان ها عبور كرد و بر فراز آن خانه رسيد ـ خانه اي كه مركز تمامي خلقت بود ـ دانست كه از براي محمد(صلی الله علیه وآله) مقصد خلقت از آغوش علي (علیه السلام) و دامان فاطمه (سلام الله علیها) غنچه اي نو شكفته رسيده است . 

تصویر کوچک(اجباری): 
امام حسن علیه السلام
Share

حضرت فاطمه سلام الله علیها و مقام ایشان

در روایتی دیگر آمده است حضرت زهرا( سلام الله علیها) به همسرش گفت: من از خداوند شرم دارم که درخواستی خارج از توان شما داشته باشم.

تصویر کوچک(اجباری): 
حضرت فاطمه زهرا
Share

زهراء علیها سلام از وفات پیامبر تا شهادت

هنر زهرا سلام الله علیها آن است که در این مدت 45 تا 95 روز بین رحلت رسول خدا و شهادت خودشان یک لحظه در دفاع از جریانی که باید دفاع کنند بیکار ننشستند. در آن حد که نگذاشتند نه صورت سیلی خورده شان را و نه بازوی ورم کرده شان را شوهرشان بدانند با این که آن دو، زن و شوهر بودند.

تصویر کوچک(اجباری): 
حضرت فاطمه زهرا
Share

پیامبران آمدند تا ما خدا را بیابیم

همان طور كه نمی توان یك روز از تماشای زیبایی های طبیعت چشم پوشید وگرنه زندگی برای انسان تنگ و تاریك می شود، نمی توان یك روز از سخنان خداوند كه در قالب وَحی به ما رسیده  است چشم پوشی كرد و گرنه زندگی سخت تیره و تار می شود و حرص و خودبینی زندگی را برای انسان ها به جهنم تبدیل می كند.

تصویر کوچک(اجباری): 
پیامبران الهی
Share

کربلا؛ نحوه‌ ی دیگری از تفکر

امام حسین(علیه السلام) هر آن چه از دست شان می آمد برای طلوع آینده ای سراسر معنوی به کار بستند تا زندگی انسان ها پی در پی به سوی مقصد اصلی خود سیر کند و زندگی آن ها گُم نشود. ما نیاز به آینده ای داریم که در تابلوی کربلا ترسیم شده است و نه نیاز به آینده ای که بانک جهانی در مقابل ما قرار داده.

تصویر کوچک(اجباری): 
کربلا(حرم امام حسین علیه السلام)
Share

چگونه تاریخ امام حسین(علیه السلام) تاریخ خاصی شد

همه ی اصحاب امام حسین(علیه السلام)  نسبت به زمانه ای که در آن بودند دغدغه داشتند و در غوغای مدعیان اصلاحات، به دنبال راهی اساسی جهت برون رفت از آن مشکلات بودند و در مراقبات و تأملات خود منتظر بودند تا زمانه، نفخه ای در کام اندیشه ی آن ها بریزد. زیرا می دانستند به حکم «كُلَّ يَوْمٍ هُوَ في‏ شَأْن‏» بدون درک و دریافت زمانه و بدون کوشش برای درک نفخه ی زمانه ی خود، کارِ درخوری نمی توان کرد.

تصویر کوچک(اجباری): 
امام حسین,سیدالشهدا,اباعبدالله,گنجینه تصاویر ضیاءالصالحین
Share

نقش امام صادق«علیه‌السلام» در هویت‌ بخشی به جامعه و تاریخ امروز ما

امام صادق«علیه السلام» به عنوان رئیس مکتب جعفری، روحی را از طریق انقلاب اسلامی در این تاریخ ظهور دادند که منبع جوشش های عظیم انسانی اسلامی خواهد شد. جوشش هایی که عرفان و حماسه را به صحنه می آورد تا انسان ها از یک طرف از لیبرالیسم و زیر پاگذاردنِ ارزش های الهی فاصله بگیرند؛ و از طرف دیگر گرفتار افراط گرایی و بی حکمتی و غفلت از درک تاریخیِ خود نگردند. این راهی است که امام صادق«علیه السلام» در این تاریخ در مقابل ما گشودند.

تصویر کوچک(اجباری): 
امام جعفر صادق
Share