خاطرات و شرح حالی از خلبانان و فرماندهان نیروی هوایی ارتش/خلبان شهید عباس بابایی/بخش دوم

شهید عباس بابایی؛
شهید بابایی؛

شهید بابایی در بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

«این شهید عزیزمان انسانی مؤمن و متقی و سربازی عاشق و فداکار بود و در طول این چند سالی که من ایشان را می شناختم، همیشه بر همین خصوصیات ثابت و پابرجا بود .

ایشان از ابتدای پیروزی انقلاب که به عنوان یک افسر ساده در نیروی هوایی خدمت می کرد، تا زمانی که معاون عملیاتی فرمانده نیروی هوایی شد و به درجه امیری رسید، همواره در تلاش بود که اوضاع نیروی هوایی را آن گونه که بچه های مؤمن و حزب اللهی می خواستند در بیاورد و حفظ کند .

شهید بابایی در زمینه امور رزمی و پروازی، نیروی متخصص و ماهری بود . از جمله کسانی بود که بیش ترین ساعات پرواز را داشت . او هیچ گاه به مصالح خود فکر نمی کرد و تنها مصالح سازمان و انقلاب و اسلام را مدنظر داشت . او فرمانده ای بود که با زیردستان بسیار فروتن و صمیمی بود . اما در مقابل اعمال بد و زشت، خیلی بی تاب و سخت گیر بود . این شهید عزیز یک انقلابی حقیقی و صادق بود و من به حال او حسرت می خورم و احساس می کنم که در این میدان عظیم و پرحماسه از او عقب مانده ام و افتخار می کنم که این انقلاب توانسته چنین عناصر مؤمن و پاکبازی را پرورش دهد .»

وصیت نامه شهید

خدایا، خدایا ترا به جان مهدی (عج)، تا انقلاب مهدی (عج) خمینی را نگهدار .

به خدا قسم! من از شهدا و خانواده شهدا خجالت می کشم که وصیت نامه بنویسم . حال سخنانم را برای خدا در چند جمله ان شاءالله خلاصه می کنم:

خدایا مرگ مرا و فرزندان و همسرم را شهادت قرار بده .

خدایا همسر و فرزندانم را به تو می سپارم .

خدایا در این دنیا چیزی ندارم، هرچه هست از آن توست . پدر و مادر عزیزم! ما خیلی به این انقلاب بدهکاریم .

چگونگی شهادت

شهید خلبان عباس بابایی، سرانجام در منطقه عملیاتی سردشت در حین ماموریت در تاریخ 15/5/1364 به فیض عظیم شهادت رسید و به خیل عاشوراییان پیوست .

حرف آخر

سرانجام، جغرافیای پهناور ایران را طی کردیم تا گواهی بر مدعای خویش بیابیم و کوشیدیم تا گوشه چشمی از زوایای پنهان و ناگفته زندگانی شهید بابایی را به قصد «نمایاندن تاریخ » برشماریم; البته، این چند سطر هرگز گوشه ای از عظمت آن راست قامت تاریخ را ادا نخواهد کرد، اما

آب دریا را اگر نتوان کشید

هم به قدر تشنگی باید چشید

*****************************

منبع:مجله- دیدار آشنا -مرداد 1381-شماره 26 -شهیدستان

Share