تاریخ انتشار: 28 ژوئیه 2020 شماره مطلب: 30059 تعداد بازدید: 196 نظرات: 0
انجمنها:
روش درست کردن بیسکویت دکمه ای
وسایل مورد نیاز برای بیسکویت دکمه ای :
کره 125 گرم
پودر قند 75 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد
رنگ خوراکی دلخواه از هر کدام 1 قاشق مرباخوری
روش درست کردن بیسکویت دکمه ای :
کره و پودرقند را با همزن زده تا سفید و پوک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم می زنیم در آخر آرد و بکینگ پودر را الک کرده آرام آرام اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
از خمیر برداشته رنگ مورد نظر را اضافه کرده با وردنه پهن می کنیم و قالب می زنیم با یک وسیله به شکل دایره می زنیم دوباره داخل آن را با یک دایره کوچکتر فقط شکل می دهیم و سوراخ های آن را با خلال دندان ایجاد می کنیم سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید چرب کنید تا زیر بیسکویتتان اصلا تغییر رنگ ندهد. و با دمای 160 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید.