قند نارگیل دو رنگ، مناسب پذیرایی عید

قند نارگیل دو رنگ، مناسب پذیرایی عید

این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده می شوند.

وسایل مورد نیاز قند نارگیل دو رنگ :

پودر نارگیل     180 گرم
کرم تارتار      یک چهارم قاشق چایخوری
 سفیده تخم مرغ      یک عدد
پودر شکر       400 گرم
شیرعسلی     یک سوم پیمانه
اسانس     مقداری
رنگ خوراکی     مقداری

روش درست کردن قند نارگیل دو رنگ :

قالب مستطیل 28×10 سانتیمتری را با فویل بپوشانید.

پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.

بعد پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.

بعد شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کنید مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.

خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کرده و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.

لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف بکنید.

روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش بدهید.

سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.

روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

توجه داشته باشید  این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.

پدیدآورنده: 
Share