روش درست کردن بیسکویت کاج برای کریسمس

روش درست کردن بیسکویت کاج برای کریسمس

می توانید از این شیرینی برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید .

این بیسکوئیت ها اگرچه خیلی ساده درست میشوند ولی پروژه خوبی هست تا بچه ها را با شیرینی پزی آشنا کند . در ضمن خودش یک بازی شیرین و سرگرم کننده برای آنهاست  و این طوری مامان ها و بچه ها لحظات خوبی را با هم میگذرانند ....
می توانید از این شیرینی برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید.

ابتدا خمیر بیسکوئیت را طبق این دستور آماده کنید.
پس از استراحت در یخچال , خمیر را دو قسمت کرده , یکی را با رنگ قرمز و یکی را با رنگ سبز رنگ کنید.

 
نکته :

سعی کنید خمیر را تا حد ممکن کم ورز بدهید چون از نوع کره ای هست و بعد از پخت در اثر ورز زیاد بیسکوئیتها سفت خواهند شد.

خمیر سبز را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و با قالب کاج  قالب بزنید و در سینی فر بچینید.

از خمیر قرمز گلوله های ریزی درست کنید و روی کاج ها بچینید.

سینی فر را به مدت 15 دقیقه در یخچال بذارید و در این فاصله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سپس سینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا بیسکوئیتها بپزند.

سعی کنید در درست کردن کاج ها حتما از بچه هاتان کمک بگیرید چون از درست کردن آن خیلی ذوق زده میشوند .

پدیدآورنده: 
Share