خوراک در تابستان

انجمن‌ها: 

✅ مرغ و ماهی، جایگزین گوشت قرمز
✅گوشت قرمز به دلیل داشتن گرما و حرارت زیاد در فصل تابستان باید کمتر مصرف شود،‌ بخصوص گوشت شتر که مزاج بسیار گرمی دارد.
✅در میان انواع گوشت، گوشت سفید با وجودی که نسبت به گوشت قرمز،مزاج ملایم‌تری دارند اما گوشت پرندگانی مانند کبک و بلدرچین به سبب گرمای زیادی که تولید می‌کنند،‌ در این فصل باید کمتر مورد استفاده قرار گیرند.
✅گوشت‌ مرغ و ماهی گرمای کمتری دارد و بخصوص ماهی با داشتن مزاج سرد و تر به شرطی که با ادویه تند و شور نشده باشد و آب پز يا بخار پز باشد، برای این فصل بسیار مناسب است.

Share