طرز تهیه سس لازانیا (سس سفید بشامل)

طرز تهیه سس لازانیا (سس سفید بشامل)

استفاده از سس لازانیا (سس سفید بشامل) در تهیه لازانیا به دلیل وجود کره، شیر و آرد باعث خواهد شد پاستای شما خشک نشود و مواد آن از هم جدا نشود.

طرز تهیه سس لازانیا (سس سفید بشامل)

مدت زمان تهیه سس لازانیا (سس سفید بشامل) حدود 10 دقیقه می باشد. در صورت تمایل می توانید از پنیر پارمزان رنده شده در ساختار این سس استفاده نمایید. توجه داشته باشید که این سس به سرعت سفت خواهد شد لذا می بایست در زمان مناسب تهیه و استفاده شود.

 

مواد لازم جهت تهیه سس لازانیا (سس سفید بشامل)

کره

50 گرم

آرد

2 قاشق غذاخوری

شیر

1 و 1/2 پیمانه

نمک و فلفل

به میزان لازم

پنیر پارمزان(اختیاری)

1/2 پیمانه

 

طرز تهیه سس لازانیا (سس سفید بشامل)

  1. در تابه کوچکی آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  2. کره، نمک و فلفل را به آرد اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  3. شیر را به آرامی به تابه اضافه و مرتب مخلوط نمایید.
  4. در نهایت سس باید غلظتی شبیه به ماست رقیق پیدا کند.
  5. در صورت تمایل می توانید در آخرین مراحل پنیر پارمزان رنده شده را به سس اضافه کنید و پس از آب شدن پنیر، سس را از روی حرارت بردارید.

 

برای دسترسی به مطالب بیشتر در انجمن « آشپزی, انواع دسرها » اینجا کلیک کنید.

Share