روش پخت کیک فنجانی شیره انگور
روش پخت کیک فنجانی شیره انگور
عطر کیک شیره انگور و ظعم آن همراه یک چای تازه دم، فوق العاده است.
وسایل مورد نیاز برای کیک فنجانی شیره انگور :
 تخم مرغ درشت      2 عدد
 شکر قهوه ای     4 قاشق غذاخوری
 روغن مایع     6 قاشق غذاخوری
آرد       8 قاشق غذاخوری
شیره انگور      7 قاشق غذاخوری
 دارچین      1/2 قاشق غذاخوری
زنجبیل       1/4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر       1 قاشق مرباخوری
گردو ریز شده     3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور :
اول آرد و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. بعد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و با مفتول دستی خوب هم بزنید و در آخر شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد.
در داخل فنجان های چرب شده ریخته و به دلخواه روی آن را هم می توانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت 20 دقیقه اجازه بدهید بماند سپس با خلال امتحان کنید.
افزودن دیدگاه جدید