روش درست کردن بامیه دارچینی ترکی

روش درست کردن بامیه دارچینی ترکی

بامیه دارچینی ترکی یک بامیه خوشمزه و متفاوت از بامیه هایی که تا حالا خوردید.

وسایل مورد نیاز برای بامیه دارچینی ترکی:

آرد      1.5 لیوان
ماست      2 قاشق غذاخوری
آب گرم      1 لیوان
دارچین      1 قاشق غذاخوری سرخالی
بکینگ پودر     1 قاشق غذاخوری
نشاسته     1 قاشق غذاخوری

وسایل مورد نیاز برای تهیه شربت بامیه:

شکر       1.5 لیوان
آب      1.5 لیوان
لیمو      1 برش یا 1 قاشق غذاخوری

روش درست کردن شربت بامیه :

برای تهیه شربت آب و شکر و لیمو را مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا بجوش بیاید. وقتی جوش آمد اجازه بدهید 10 تا 15 دقیقه دیگر بجوشد و قوام بگیرد و بعد بگذارید کامل خنک شود.

روش درسیت کردن بامیه دارچینی ترکی :

برای تهیه خمیر بامیه اول ماست و آب را با هم مخلوط کرده تا یکدست شود، بعد همه مواد خشک را که الک کردید را به ماست و آب اضافه کنید و کملا با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود. غلظت خمیر مشخص است و مثل بامیه های خودمون خمیر سفت نیست و تقریبا مثل مایه ی کیک می ماند. پس آرد اضافی نزنید که خمیر سفت بشود.

نیم ساعت خمیر را در فضای آشپزخانه استراحت دهید، بعد از نیم ساعت خمیر را در قیف ریخته. روغن را درون تابه ای بریزید روی حرارت بگذارید صبرکنید روغن داغ شود، و خمیر را به صورت مارپیچ داخل روغن بریزید.

و اجازه بدهید بامیه ها با حرارت تقریبا متوسط سرخ شوند، وقتی یک طرف آن سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شوند. سپس بامیه ها را بلافاصله داخل شربت خنک شده ریخته و تقریبا 30-40 ثانیه صبر کنید تا شربت جذب بامیه ها شود و بعد از شربت خارج کنید.

نکته برای تهیه بامیه دارچینی ترکی:

می توانید به جای قیف از کیسه های قیف یکبار مصرف استفاده کرده و سر آن را خیلی کم بچینید و از سری های قیف ساده یا بدون سری استفاده کنید.

پدیدآورنده: 
Share