روش درست کردن شیرینی لیمویی یا پرتقالی

روش درست کردن شیرینی لیمویی یا پرتقالی

وسایل مورد نیاز برای شیرینی لیمویی یا پرتقالی :

آرد      250 گرم
 کره     125 گرم
شکر      125 گرم
 تخم مرغ     1 عدد
پوست لیمو (پرتقال) رنده شده     2 عدد

برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:

سفیده تخم مرغ      1 عدد
پودر قند      220 گرم
 آب لیمو     10 میلی لیتر

روش درست کردن شیرینی لیمویی یا پرتقالی :

کره و شکر را با همزن بزنید تا خامه ای شود، تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید، آرد را الک کنید و به همراه پوست اضافه کرده و مخلوط بکنید، خمیر تقریبا سفت می شود. بدون اینکه زیاد ورز بدهید، روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدید باز کنید، بعد با کاتر دلخواه ببرید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید، بچینید، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزید.

برای آیسینگ، همه مواد را به راحتی مخلوط کنید.

آیسینگ را روی شیرینی های سرد شده ریخته و پسته بریزید.

پدیدآورنده: 
Share