روش درست کردن چیز کیک انجیر سیاه

روش درست کردن چیز کیک انجیر سیاه

اکنون که به فصل انجیر سیاه نزدیک می شویم، می توانید با این میوه خوشمزه تابستانی یک دسر عالی درست کرده و با آن از مهمان ها یا اعضای خانواده خود پذیرایی کنید.

وسایل مورد نیاز برای چیز کیک انجیر سیاه :

مغز گردو       ۱/۲ پیمانه
 بیسکوئیت مادر (یا بیسکوئیت ساده)      ۱ پیمانه
 شکر     ۱/۴ پیمانه
 کره آب شده     ۶ قاشق غذاخوری

مواد میانی چیز کیک انجیر سیاه :

پنیر بز      ۲۸۰ گرم
 تخم مرغ     ۲ عدد
 عسل     ۱/۳ پیمانه
 وانیل      ۲ قاشق چایخوری
آب لیموترش     ۱٫۵ قاشق چایخوری
نمک     ۱/۲ قاشق چایخوری

وسایل مورد نیازبرای تاپینگ :

انجیر سیاه بزرگ      ۶ تا ۸ عدد
 عسل     ۱/۲ پیمانه
 نمک دریایی     ۱ قاشق غذاخوری

روش درست کردن چیز کیک انجیر سیاه :

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. کف یک قالب مستطیلی باریک را با روغن گیاهی چرب بکنید.

در غذاساز، بیسکوئیت، گردو و شکر را هم بزنید تا شبیه ماسه شوند. بعد، کره را اضافه کرده و به هم زدن ادامه بدهید.

مخلوط بیسکوئیت را کف قالب بریزید و با پشت قاشق به سمت پائین فشار دهید تا منسجم شوند.

برای درست کردن فیلینگ، در یک کاسه بزرگ، پنیر بز و تخم مرغ را هم بزنید تا پف کنند. عسل، وانیل، آب لیموترش و نمک را افزوده و هم بزنید. سپس آن ها را روی مخلوط بیسکوئیت بریزید.

قالب چیزکیک را درون یک سینی بزرگ گذاشته. درون سینی آب بریزید. بعد آن ها را به مدت ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید.

صبر کنید تا چیزکیک به مدت ۴ ساعت خنک شود.

در این فاصله، انجیرها را به صورت ورقه های نازک برش دهید. آن ها را روی چیزکیک بچینید.

در آخر روی چیزکیک انجیری، عسل و نمک دریایی بریزید و سرو بکنید.

پدیدآورنده: 
Share