روش درست کردن شیرینی بادام نارگیل

روش درست کردن شیرینی بادام نارگیل

با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابراین شاید بد نباشد طرز تهیه یک کیک عصرانه را آموزش ببینید.

وسایل مورد نیاز برای شیرینی بادام نارگیل :

پودر بادام      60 گرم
پودر نارگیل       65 گرم
 پودر قند     110 گرم
 سفیده تخم مرغ (بزرگ)     2 عدد
نمک     یک پنسه
شکلات آب شده     100 گرم برای تزیین
پودر نارگیل     یک دوم پیمانه برای تزیین

روش درست کردن شیرینی بادام نارگیل :

اول پودر قند، پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

سپس داخل کاسه سفیده تخم مرغ ها و نمک را تا زمانی که سفیده فرم بگیرد هم زنید.

سپس مواد پودری را در چهار مرحله به کمک لیسک به سفیده اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط بکنید.

بعد در قالب های شکل دار سیلیکونی و از قبل چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 10 الی 15 دقیقه بپزید.

سپس از درآوردن از فر و سرد شدن رویش را با شکلات آب شده و پودر نارگیل تزیین بکنید. (بیشتر بخوانید: شیرینی نارگیلی با آرد)

پدیدآورنده: 
Share