روش درست کردن نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

روش درست کردن نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.

میزان سرو: 8 نفر

وسال مورد نیاز برای نان پسته :

آرد     چهار و یک دوم پیمانه
پودر شکر       65 گرم
 کره (به دمای محیط رسیده)      125 گرم
 خمیرمایه      10 گرم
 تخم مرغ (به دمای محیط رسیده)     یک عدد
روغن زیتون     45 گرم
شیر     100 میلی لیتر

وسایل مورد نیاز میانی نان پسته :

پسته (ریز خردشده)     یک و یک دوم پیمانه
 سرشیر      200 گرم
 پودر شکر     65 گرم

روش درست کردن نان پسته :

اول برای درست کردن مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کرده و کنار بگذارید.

برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

خمیر را ورز داده تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مطلوب بپوشانید و حدود 15 دقیقه استراحت دهید.

خمیر را به هشت قسمت تقسیم کرده و هر یک را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید.

مخلوط مواد میانی را روی خمیرها پخش کرده و آنها را رول کنید.

حدود 2 الی 3 سانتیمتر پایین تر از یکی از دو سر خمیر برشی تا انتهای آن ایجاد کنید و دو قسمت خمیر را روی هم بپیچانید.

نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته گردند.

پدیدآورنده: 
Share