روش درست کردن شیرینی گردویی

روش درست کردن شیرینی گردویی

وسایل مورد نیاز برای شیرینی گردویی :

شکلات شیری      100 گرم
 کره     100 گرم
 پودر شکر      70 گرم
 تخم مرغ     1 عدد
وانیل     1/8 قاشق چایخوری
پودر گردو     100 گرم
دارچین     1 قاشق سوپخوری
آرد     200 گرم
گردو     به میزان لازم

روش درست کردن شیرینی گردویی :

شکلات را خرد و بن ماری کنید و صبر کنید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی 1 دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کرده و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.

به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه پخته و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.

پدیدآورنده: 
Share