روش درست کردن کوکی شکلات سفید و فندق

روش درست کردن کوکی شکلات سفید و فندق

این کوکی خوشمزه که با شکلات سفید و تکه های فندق تهیه می‌شود، دسری بسیار خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است.

وسایل مورد نیاز برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :

جوی دوسر     250 گرم
 آرد     200 گرم
 جوش شیرین     یک قاشق چایخوری
 نمک     به مقدار لازم
کره     250 گرم
شکر     یک دوم پیمانه
شکر قهوه ای     یک دوم پیمانه
تخم مرغ     یک عدد
شیر     یک و یک دوم قاشق سوپخوری
وانیل     یک قاشق چایخوری
چیپس شکلات سفید     یک و یک دوم پیمانه
فندق خرد شده     2 پیمانه

روش درست کردن کوکی شکلات سفید و فندق :

جوی دوسر، آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط بکنید. کره و شکرها را در ظرفی جداگانه با همزن به خوبی بزنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و با هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید. چیپس شکلات سفید و فندق خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید.

گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) بپزید تا طلایی رنگ گردند. بعد سرو کنید.

نکته:

این نوع جوی دو سر ویژه قنادی است.

پدیدآورنده: 
Share