روش درست کردن کیک شکلاتی با سس شکلات

روش درست کردن کیک شکلاتی با سس شکلات

طعم این کیک با سس شکلات، فوق العاده است. پیشنهاد میکنیم این کیک را برای عصرانه های پاییزی خود تهیه کنید.

وسایل مورد نیاز برای  لایه زیرین کیک شکلاتی :

تخم مرغ (به دمای محیط رسیده)       4 عدد
 شکر      2 پیمانه
 روغن      یک پیمانه
 شیر گرم     یک پیمانه
پودر کاکائو     4 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر     یک قاشق سوپخوری
آرد     دو و یک دوم پیمانه
خامه     200 گرم
شکلات تلخ خرد شده     100 گرم

روش درست کردن  کیک شکلاتی :

تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی با همزن به خوبی هم بزنید تا خامه ای و یکدست گردد. روغن را اضافه و مخلوط بکنید. شیر گرم را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. پودر کاکائو و بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. آرد را به تدریج به مواد اضافه کرده و با دور ملایم همزن، مواد را مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در یک قالب از قبل چرب شده ریخته و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار بدهید.

برای حصول اطمینان از پخت کیک، خلالی چوبی در آن فرو کنید، در صورتی که تمیز بیرون آید، یعنی کیک پخته است. کیک را از فر در آورید و بلافاصله سس شکلات داغ را روی آن بریزید.

برای درست کردن سس شکلات، خامه را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. شکلات تلخ خرد شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات ذوب گردد.

پدیدآورنده: 
Share