روش درست کردن کیک اسفناج

روش درست کردن کیک اسفناج

وسایل مورد نیاز  برای تهیه کیک اسفناج :

تخم مرغ      3 عدد
آرد      دو لیوان
شکر       یک لیوان
 روغن     نصف لیوان
پوره اسفناج     یک لیوان
بکینگ پودر     دو قاشق مرباخوری
هل     یک قاشق مرباخوری
گلاب     کمی

روش درست کردن کیک اسفناج :

امروز با همان روش کیک اسفنجی درست کردم زرده و سفیده را جدا کرده سفیده را آنقدر هم  زدم که جای پره های همزن بماند بعد از آن با شکر زدم مثل کرم شد زرده ها را با هل و روغن حسابی زدم و بعد کم کم به سفیده ها اضافه کردم بعد یک لیوان پوره اسفناج اضافه کردم و در آخر دو تا لیوان آرد دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر الک کردم دورانی با لیسک هم زدم سپس داخل قالب چرب شده  و در فر دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دادم.

نکته برای پخت کیک اسفناج :

اسفناج را با کمی آب به مدت ده دقیقه روی حرارت گذاشتم تا پخت و بعد از سرد شدن داخل مخلوط کن ریختم و پوره کردم و به مواد کیک اضافه کردم.

پدیدآورنده: 
Share