روش درست کردن پاناکوتای خرما

روش درست کردن پاناکوتای خرما

این دسر که با خرما تهیه می شود ، بسیار خوشمزه و لطيف است و ارزش درست کردن را دارد.

وسایل مورد نیاز برای پاناکوتای خرما :

خرما     17 عدد
 شیر      300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
عسل      2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو      2 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ خرد کرده     70 گرم
خامه صبحانه     200 گرم
پودر ژلاتین     1 قاشق سوپخوری
وانیلین     یک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین     به میزان لازم

مراحل تهیه پاناکوتای خرما :

هسته خرماها را در آورده و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید.

آنگاه این مخلوط را صاف کرده . بعد باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.

اینک پاناکوتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی لیتر ریخته و دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.

پدیدآورنده: 
Share