روش درست کردن تارت لیمو

روش درست کردن تارت لیمو

تارت لیمو یک ایده جالب برای تهیه یک دسرجدید و خوشمزه است که به راحتی درست می شود.

وسایل مورد نیاز برای تارت لیمو :

آرد سفید (الک شده)      یک و یک چهارم پیمانه
 شکر ریز      یک چهارم پیمانه
 پودر بادام زمینی     یک چهارم پیمانه
 کره سرد (خرد شده)      یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ     1 عدد
پودر قند     به میزان لازم
روغن مایع     به میزان لازم

مواد لازم برای رویه تارت لیمو :

تخم مرغ      5 عدد
 خامه صبحانه      1 پیمانه
 آب لیموترش      یک دوم پیمانه
 شکر ریز      سه چهارم پیمانه
پوست لیموترش (رنده شده)     1 قاشق سوپخوری

روش درست کردن تارت لیمو :

آرد، شکر و پودر بادام زمینی را درون ظرفی بریزید و به کمک نوک انگشت کره را با آرد مخلوط کرده، بعد زرده تخم مرغ را به آن بیفزایید و با نوک انگشت خوب ورز دهید تا خمیری صاف و یکدست حاصل گردد.

خمیر آماده شده را در نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

قالب مخصوص تارت کوچک تک نفره (یا بزرگ) را با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع چرب کرده و آردپاشی کنید.

با استفاده از وردنه ای خمیر آماده شده را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 4 میلی متر به شکل گرد باز کرده و در قالب تارت بگذارید. سپس به وسیله انگشت کناره های آن را منظم کنید. بعد با استفاده از چنگالی چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده، یک کاغذ روغنی روی آن بگذارید و مقداری حبوبات روی آن بریزید تا پف نکند.

قالب تارت را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه بگذارید.

قالب را از فر خارج کنید، حبوبات و کاغذ روغنی را از روی تارت بردارید و مجدد 10 دقیقه در فر بگذارید.

برای درست کردن مواد رویه:

تخم مرغ را درون ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. بعد پوست لیموترش، آب لیموترش، شکر و خامه صبحانه را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه صاف شود.

مواد رویه را روی تارت ریخته و آن را مجدد در طبقه وسط فر با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بگذارید تا پخته شود.

تارت را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. بعد آن را از قالب جدا کرده و مقداری پودر قند روی آن بریزید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.

پدیدآورنده: 
Share