روش درست کردن بلالوت یا بلاليت

روش درست کردن بلالوت یا بلاليت

دسری با ریشه هندی که سالها است آشنای سفره جنوبی ها شده و به عنوان صبحانه یا به عنوان خوراک اصلی در بندرعباس در کنار تخم مرغ هم زده شده پخته (تخته) سرو می شود، مخصوصا برای اعیاد فطر و قربان بیشتر مرسوم هست.

وسایل مورد نیاز برای بلالوت یا بلاليت :

ورمیشل     نصف بسته
 شکر      1/4 پیمانه یا بیشتر بسته به ذائقه
 گلاب     2 قاشق غذاخوری
زعفران       به میزان لازم

روش درست کردن بلالوت یا بلاليت :

اول ورميشل را داخل آب جوش ریخته تقریبا دو سه دقیقه کافی است باید سفت باشد برداريم چون شکر آب می اندازد و ورميشل شفته می شود کمی روغن یا کره ته قابلمه می ریزیم و یک لایه ورمیشل را می ریزیم روی آن مقداری شکر مي پاشيم و بقیه ورمیشل را می ریزم و بقیه شکر و گلاب و کمی روغن بعد با قاشق مخلوط می کنیم تا شکر با تمام ورمیشل ترکیب شود بعد کمی زعفران دم کرده روی آن می ریزیم و می گذاريم دم بکشد تقریبا ده دقیقه تا یک ربع کافی است، بعد خاموش می کنیم و آماده است. من عاشق آن ته ديگش هستم که کاراملي شده با شکر.

پدیدآورنده: 
Share