روش درست کردن شيرينی جبنيه

روش درست کردن شيرينی جبنيه

وسایل مورد نیاز برای شيرينی جبنيه :

آرد سفيد      دو پيمانه و دو قاشق غذاخوری
 تخم مرغ      ١ عدد
 خميرمايه      ٢ قاشق چايخوری
آب ولرم       ١/٢ پيمانه
شيرخشک     ٣ قاشق غذاخوری
پنيرخامه ای     ٣ قاشق غذاخوری
شكر     ١قاشق غذاخوری (البته من خودم اضافه كردم)
نمک     يک پنس

روش درست کردن شيريني جبنيه :

همه مواد را داخل غذاساز ريخته و دستگاه را روشن کرده تا جايی كه مواد خمير گردند و يک جا جمع شوند اگر شل بود يک قاشق ديگر آرد اضافه كنيد يعنی تا جايی كه خمير به دست نچسبد.

خمير را خوب ورز می دهيم اگر غذاساز نداريد همه مواد را با دست مخلوط و خوب ورز می دهید.

سپس مواد را روی ميزكار با وردنه باز می كنيم به قطر دو سه ميل قالب می زنيم روی يک پارچه تميز خمير قالب زده شده را مي چينيم و روی آن را مي پوشانيم به مدت نيم ساعت استراحت می دهیم سپس داخل روغن شناور سرخ می كنيم.

بعد از سرخ شدن نان ها را هم مي توانيم عسل بماليم يا اينكه داخل شربت بیندازيم.

تهیه شربت :

۲ لیوان شکر را با ۱ لیوان آب گذاشتم بجوشد و نصف لیوان گلاب و ۲ قاشق زعفران دم کرده و کمی هل و یک قاشق آبلیمو اضافه کردم و گذاشتم خنک شود و شیرینی های سرخ شده را در شربت خنک انداختم.

پدیدآورنده: 
Share