روش درست کردن حلوا زرده همدانی، یک حلوا مقوی برای افطار ماه رمضان

روش درست کردن حلوا زرده همدانی، یک حلوا مقوی برای افطار ماه رمضان

حلوا زرده مخصوص همدان است و به دلیل این که با زرده تخم مرغ درست می شود یک حلوا مقوی برای افطار ماه رمضان است.

حلوا زرده را همدانی ها به‌ عنوان دسر و سوغات درست می کنند ‌و به‌ دلیل این که با زرده تخم‌ مرغ تهیه می‌شود به آن حلوا زرده گفته می‌شود. حلوا زرده از نظر شکل ظاهری شبیه به فرنی ولی کمی سفت تر از فرنی است و به رنگ زرد مایل به نارنجی است. سر سفره افطار یک همدانی حتما می توانید یک ظرف حلوا زرده بیابید.

وسایل مورد نیاز برای تهیه حلوا زرده برای 4 نفر:

زرده تخم مرغ      10 عدد
 شکر آسیاب شده      نصف لیوان
 گلاب      یک چهارم لیوان
 کره آب شده      3 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده     3 قاشق غذاخوری

روش درست کردن حلوا زرده همدانی:

زرده تخم مرغ ها را با هم خوب مخلوط کرده و کم کم شکر را به آن اضافه بکنید و هم زده تا به رنگ کرم دربیاید و کمی هم پف کند.
کره را در تابه روی حرارت بگذارید. زرده ها را به کره اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.
بعد از سفت شدن مواد، گلاب و زعفران آب شده را با هم مخلوط کرده و به مخلوط تان اضافه کنید و هم بزنید و بعد از 10 دقیقه که روی حرارت کم جوشید آن را بردارید و در یخچال قرار دهید تا سفت گردد.
با خلال پسته، بادام و دارچین می توانید حلوا زرده را تزئین بکنید.

پدیدآورنده: 
Share