روش درست کردن تارت خرما و گردو دسری مقوی برای افطار ماه رمضان

روش درست کردن تارت خرما و گردو دسری مقوی برای افطار ماه رمضان

تارت خرما و گردو را به عنوان وعده سحری یا هنگام افطار مصرف کنید و از خواص بی شمار و انرژی بخش خرما و گردو بهره مند شوید.

وسایل مورد نیاز برای تهیه تارت خرما و گردو برای 4 نفر :

خرما     200 گرم
 گردو      100 گرم
 شیر عسلی غلیظ      یک بسته
 بیسکوئیت دایجستیو     15 عدد
کره     100 گرم
شکر     2 قاشق غذاخوری
نمک     یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر دارچین     یک قاشق چایخوری

روش درست کردن تارت خرما برای افطار ماه رمضان :

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم بکنید.

بیسکوییت‌ها را خرد کرده و به حالت پودری در بیاورید. شکر، نمک و دارچین را به بیسکوییت‌های خرد شده اضافه کنید و هم بزنید.

کره را آب کرده و به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یک دستی به غلظت ماست به دست بیاید.

مایه را در قالب تارت بریزید و کاملا در قالب پخش کنید. مایه تارت را در فر به مدت ده دقیقه بپزید و بیرون آورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.

در این زمان خرماها را از وسط نصف و هسته‌های آن را خارج کنید و روی خمیر خنک شده بچینید و بعد روی آن یک لایه هم گردو بچینید و شیر عسلی را روی آن بریزید و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیر عسلی رنگ قهوه‌ای روشن بگیرد.

سپس تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود و برش زده و نوش جان کنید.

پدیدآورنده: 
Share