رفتن به محتوای اصلی
موضوع انجمن

روش درست کردن شیرینی زعفرانی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی زعفرانی

وسایل مورد نیاز برای شیرینی زعفرانی :

آرد      750 گرم
 روغن یا کره     350 گرم
 پودر قند     250 گرم
 تخم مرغ     2 عدد
وانیل     یک دوم قاشق چایخوری
محلول زعفران     3 قاشق سوپخوری

روش درست کردن شیرینی زعفرانی :

روغن و پودر قند را کاملا با هم مخلوط بکنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده وانیل و زعفران را نیز اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. در دست گلوله ای به اندازه فندق برداشته روی سینی گذاشته و از مهر برای روی شیرینی استفاده بکنید.

در صورت 3 رنگ نمودن شیرینی سفید بدون زعفران تهیه بکنید. خمیر را 3 قسمت کنید. به یک خمیر زعفران خمیر دوم را کاکائو و یک خمیر سفید 3 عدد گلوله به اندازه فندق برداشته در دست گرد بکنید. کنار هم بگذارید و وسط آن را مهر بزنید. این شیرینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه بپزید.

پدیدآورنده

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.

تبلیغات

بازگشت بالا