روش درست کردن لگیمات (لیقمات) شیرینی سنتی فوق العاده ی بوشهری

روش درست کردن لگیمات (لیقمات) شیرینی سنتی فوق العاده ی بوشهری

وسایل مورد نیاز برای تهیه لگیمات (لیقمات) :

آرد گندم      2 پیمانه
آب      2 پیمانه
 شیره خرما     1 پیمانه
نشاسته      2 قاشق غذاخوری
مایه خمیر (مخمر)     1 قاشق چایخوری
تخم مرغ     1 عدد
روغن مایع     1 پیمانه

روش درست کردن لگیمات (لیقمات) :

اول پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شود بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریخته و در جای نسبتا گرم به مدت 2-3 ساعت نگهداری می کنیم تا به اصطلاح خمیر برسد.

پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم می زنیم و همراه با نشاسته به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید، خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه) ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و می پزیم تا طلائی رنگ شود.

بعد آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش می ریزیم. شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید می توانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.

نکته :

این شیرینی چون از شیره خرما درست میشود در واقع یک نوع شیرینی سالم می باشد و بخصوص برای بچه ها مفید پر کالری، پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد.

پدیدآورنده: 
Share