رفتن به محتوای اصلی
موضوع انجمن

روش درست کردن شیرینی هویج و بادام

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی هویج و بادام

حال که سرما کم کم دارد خودش را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که هویج و زنجبیل باعث گرمی آن شده است.

وسایل مورد نیاز برای شیرینی هویج و بادام :

پودر شكر      125 گرم
 هویج رنده كرده      2 عدد بزرگ
 زنجبیل تازه رنده كرده     1 قاشق چایخوری
 بادام خردكرده      150 گرم
آرد     300 گرم
نشاسته گندم     2 قاشق سوپخوری
بكینگ پودر      1 قاشق چایخوری
تخم مرغ     2 عدد
كره     125 گرم
پودر پسته     2 قاشق سوپخوری

روش درست کردن شیرینی هویج و بادام

پودر شكر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجبیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بكینگ پودر را الک كنید، در مركز آن حفره ای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یكدیگر مخلوط سازید. آن گاه تخم مرغ و كره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.

اكنون چانه‌های كوچكی از خمیر درست كنید و آن‌ها را به شكل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یك از خمیرها بگذارید و لبه‌های هر یک را به هم بچسبانید.

اكنون خمیرهای آماده را در سینی چرب كرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك شیرینی را روی پنجره سیمی خنك سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.

پدیدآورنده

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.

تبلیغات

بازگشت بالا