روش درست کردن دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز

روش درست کردن دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز

دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد، سرو گردد. این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود.

وسایل مورد نیاز برای دسر بادام و پسته :

کره     75 گرم
 پودر بادام    200 گرم
 شکر    200 گرم
 خامه ساده ( کم چرب )    150 میلی لیتر
مغز بادام خرد شده    8 عدد
مغز پسته خرد شده    10 عدد

روش درست کردن دسر بادام و پسته :

کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد، به آرامی روی حرارت آب نمایید.

پودر بادام، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید. حرارت را کم نموده، مخلوط را 12 دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید.

حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد.
مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید.

با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید.
یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید.

پدیدآورنده: 
Share