روش درست کردن شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز

انجمن‌ها: 

روش درست کردن شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز

شیرینی نوروزی یکی از خوراکی های اصلی دید و بازدیدهای نوروز در هر خانه ای است. یکی از بهترین شیرینی ها برای نوروز امسال شیرینی انگشتی است. با این دستور یک شیرینی انگشتی خوش طعم درست کنید.

 

دمای فر : 180 درجه سانتیگراد
زمان پخت : 15 دقیقه

وسایل مورد نیاز برای شیرینی نوروزی انگشتی :

 آرد    220 گرم
آرد برنج     1/5 قاشق سوپخوری
پودر شکر    60 گرم
 پودر بادام    2 قاشق غذاخوری
کره خرد شده    180 گرم
شکلات    برای تزئین

روش درست کردن شیرینی انگشتی برای نوروز :

آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.
کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.
شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.
در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.

بعداز پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.

پدیدآورنده: 
Share