روش درست کردن حلوای گل سرخ مناسب سفره افطار

روش درست کردن حلوای گل سرخ مناسب سفره افطار

یکی از خوراکی های سنتی سفره افطار حلواست.

وسایل مورد نیاز برای تهیه حلوای گل سرخ :

آرد      600 گرم
روغن جامد     400 گرم
پودر گل سرخ     یک لیوان سر خالی
 گردو یا بادام پودر شده      یک لیوان سر خالی
پودر شکر     3.5 لیوان
عسل     100 گرم
گلاب     نصف لیوان
پودر هل     نصف قاشق چای‌خوری
پودر پسته     به میزان لازم

 

روش درست کردن حلوای گل سرخ :

گل سرخ را حتما پودر کنید.
روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.

حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتی‌متر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.
این حلوا را می‌توانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید .

پدیدآورنده: 
Share