روش درست کردن براونی مخصوص گیاهخواران، بدون نیاز به پخت

روش درست کردن براونی مخصوص گیاهخواران، بدون نیاز به پخت

اگر گیاهخوارید و دلتان براونی شکلاتی خوشمزه میخواهد در این بخش با ما همراه باشید  برای درست  کردن این براونی، اصلا به فر احتیاجی ندارید بلکه بدون گلوتن، محصولات لبنی و قند می توانید آن را با خیال راحت استفاده بکنید. حتی اضافه وزن هم نمی آورد چون هر بخش آن تنها ۵۹ کالری دارد. علاوه بر این، هر تکه آن شامل دو گرم پروتئین و فیبر نیز هست.

فقط کافی است همه ی مواد را با هم در غذاساز بریزید و در ماهیتابه فشرده بکنید، در یخچال بگذارید تا سفت شود و در عرض یک ساعت، می توانید این براونی لذیذ را بخورید. اگر آن را با یک اسکوپ بستنی وانیلی بخورید، فوق العاده می شود.

مدت زمان پخت: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

ارزش غذایی:

•    کالری: ۵۹
•    مجموع چربی: ۲٫۷ گرم
•    چربی اشباع: ۰٫۵ گرم
•    کلسترول: ۰ میلی گرم
•    سدیم: ۲۱ میلی گرم
•    پتاسیم: ۸۷ میلی گرم
•    کربوهیدرات: ۸ گرم
•    فیبر غذایی: ۱٫۳ گرم
•    قند: ۲٫۲ گرم
•    پروتئین: ۱٫۷ گرم

وسایل مورد نیاز :

جو پرک      ۲ پیمانه
 بادام هندی خام      ۱ پیمانه
 خرما بدون هسته      ۸ عدد
 پودر کاکائو شیرین نشده      یک سوم پیمانه
نمک     کمی
موز رسیده     ۱ عدد
پوره سیب     یک چهارم پیمانه
گردو خرد شده     یک چهارم پیمانه

روش درست کردن :

جو پرک، بادام هندی، خرما، پودر کاکائو و نمک را در غذاساز بریزید تا به خوبی مخلوط شده و بافتی نرم و یکدست داشته باشند.

موز و پوره سیب را اضافه بکنید و مخلوط نمایید تا غلیظ شده و تبدیل به خمیری کمی چسبناک شوند.

روی یک تابه کمی روغن اسپری بکنید.

مخلوط را در ظرف بریزید و با استفاده از پشت کفگیر، آن را در ظرف بفشارید. روی خمیر گردو بپاشید و آن ها را داخل خمیر بفشارید، و مخلوط بکنید.

ظرف را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. آن را به ۳۲ عدد مربع برش داده و در یخچال قرار دهید.

پدیدآورنده: 
Share