روش درست کردن بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش

روش درست کردن بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش

این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.

وسایل مورد نیاز برای تهیه 12 - 10 عدد بیسکویت :

 
آرد سفید گندم      2 پیمانه سرپر (225 گرم)
 بیکینگ پودر      1 قاشق چای‌خوری
 کره گیاهی پاستوریزه      2 قاشق سوپ‌خوری
 شکر      2 قاشق سوپ‌خوری
کشمش      یک سوم پیمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان     2 قاشق سوپ‌خوری
ماست کم‌چرب پاستوریزه     1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه     3- 2 قاشق سوپ‌خوری

روش درست کردن :

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانه‌های آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.

توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالب‌های دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.

با استفاده از قلم‌مو شیر را روی بیسکویت‌ها بمالید و بقیه دانه‌های آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویت‌ها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.

بیسکویت‌ها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.

 

پدیدآورنده: 
Share