روش درست کردن کونفه کاداییف شیرینی ترکیه ای

روش درست کردن کونفه کاداییف شیرینی ترکیه ای

این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی "کونفه" و در زبان عربی " كنافة" نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شود و در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است.

این دسر خوشمزه که دسر مخصوص کشورهای لبنان، اردن، سوریه، فلسطین و مصر است، بسیار شبیه به کاداییفی یونانی و کونفه ترکیه ای و کاداییفی نانی است.  مواد اصلی آن رشته های کاداییف است و داخل آن پنیرهای نیمه نرم مانند موزارلا می ریزند. معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند.

وسایل مورد نیاز برای شربت کونفه:

آب      1 فنجان
 شکر      1 فنجان

وسایل مورد نیاز برای کونفه کاداییف(شیرینی ترکیه ای):

خمیر کاداییف      150 گرم
 کره      100 گرم
 کره اضافی برای چرب کردن ظرف      1 قاشق غذاخوری
 پنیر، خرد شده      100 گرم
 پسته، آسیاب شده برای تزئین      1 قاشق چایخوری

روش درست کردن کونفه کاداییف شیرینی ترکیه ای:

1. اول شربت کونفه را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.
2. شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.

3. فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
4. خمیر کاداییف را به تکه های کوچکتر برش بزنید.

5. کره را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید.
6. قابلمه ای را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.
7. نصف رشته ها را ته قابلمه بطور یکنواخت بچینید.
8. پنیرها را بطور یکنواخت روی رشته ها بریزید.

9. بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید.
10. حدود 40 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

11. بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.
12. بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید.

پدیدآورنده: 
Share