روش درست کردن باقالی پلو با ماهیچه

روش درست کردن باقالی پلو با ماهیچه

این روزها که فصل باقالی است می توانید با تنوع بخشیدن به برنامه غذایی خود و تهیه این غذای خوشمزه، سفره خود را رنگین تر کنید.

مواد لازم برای باقالی پلو با ماهیچه:

 گوشت ماهیچه تازه     2 عدد
 پیاز     1 عدد بزرگ
 سیر     1-2 حبه
 نمک، فلفل، زردچوبه    به مقدار لازم
 زعفران دم کرده    به مقدار لازم
چوب دارچین      به مقدار لازم
برنج    3 پیمانه
 باقالی     به مقدار لازم
 شوید     به مقدار لازم
 

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه:

برای طرز تهیه ی باقالی پلو با ماهیچه، ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید و با کمی روغن داخل قابلمه ای تفت بدهید سپس سیر را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید سپس ماهیچه ها را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید. سپس فلفل و زردچوبه و چوب دارچین را به آن اضافه کنید. سپس در قابلمه را بگذارید. و اجازه بدهید با شعله ی ملایم به آرامی بپزند.

زعفران و نمک را به آن اضافه کنید، و باز اجازه بدهید تا ماهیچه ها کاملا بپزند.

در همین حین به سراغ باقالی پلو می رویم، آب را داخل قابلمه بریزید و اجازه بدهید آب بجوش بیاید، سپس برنج و باقالی ها را داخل آب برنج بریزید و نمک و شوید را به آن اضافه کنید، زمانی که برنج کمی نرم شد و هنوز مغز آن کمی سفت بود آن را آبکش و داخل قابلمه را کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را قرار بدهید.

سپس برنج و باقالی ها داخل آن بریزید و همه ی برنج را در وسط قابلمه جمع کنید چند سوراخ روی آن بزنید و در پایان مقدار کمی آب زعفران و روغن روی آن بریزید و دمکنی را با در قابلمه قرار بدهید زمانی که بخار افتاد شعله را کم کنید.

نکاتی برای پخت باقالی پلو با ماهیچه :

• نحوه ی پخت باقالی پلو با ماهیچه متفاوت است شما می توانید به روش بالا بپزید و کمی نزدیک پخت کامل ماهیچه مقداری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. و یا حتی می توانید ماهیچه های پخته شده را لابه لای برنج قرار بدهید و اجازه بدهید دم بکشد.

• برای پخت باقالی پلو با ماهیچه می توانید باقالی پلو را به صورت دم پختی در آبگوشت تهیه کنید و در پایان ماهیچه ها را بین برنج قرار بدهید و اجازه بدهید برنج دم بکشد. که این واقعا طعم بی نظیری به غذای شما می دهد.

• برای تهیه ی باقالی پلو لازم نیست باقالی ها را به صورت جدا بپزید آنها را با برنج بپزید خیلی نرم و خوشمزه می شوند.

• میزان آب گوشت ماهیچه به ذائقه ی شما بستگی دارد دوست دارید کم باشد یا زیاد آن کاملا سلیقه ای است.

• برای پخت ماهیچه می توانید 1 عدد هویج را حلقه ای یا خلالی خرد کنید و در اواسط پخت به آن اضافه کنید.

پدیدآورنده: 
Share