روش درست کردن خورش خلال بادام کرمانشاهی

روش درست کردن خورش خلال بادام کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه خورش خلال :

گوشت راسته گوساله    300 گرم 
پیاز درشت     1 عدد
خلال بادام 

 150 گرم
رب گوجه فرنگی      1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده    1 لیوان
لیموعمانی      2 عدد
 زرشک سیاه (زرشک معمولی)    3 قاشق غذاخوری 
زعفران     3 قاشق غذاخوری 
نمک و فلفل و زردچوبه     به مقدار لازم 
 

روش درست کردن خورش خلال کرمانشاهی :

برای تهیه خورش خلال بادام ابتدا خلال بادام را خیس کنید سپس یک پیاز درشت را نگینی خرد کنید و تفت بدهید سپس گوشت راسته گوساله را ریز خرد کنید و به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید و سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد.

بعد از اینکه گوشت نرم شد خلال بادام را کمی تفت بدهید و به همراه لیموعمانی و زعفران آبکرده به گوشت اضافه کنید سپس رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را در روغن کمی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید به این غذا باید زرشک سیاه اضافه کنید اگر هم نداشتید از زرشک معمولی استفاده کنید.

حتما برای یکبار هم خورش خلال بادام را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. به خصوص اگر از روغن کرمنشاهی استفاده کنید خورش خلالتان اورجینال خواهد شد.

پدیدآورنده: 
Share