روش درست کردن بادمجان پلو قزوینی

روش درست کردن بادمجان پلو قزوینی

مواد لازم برای بادمجان پلو قزوینی :

برنج     5 پیمانه 
بادمجان حلقه شده     1 کیلوگرم 
پیاز سرخ شده     1 پیمانه 
گوشت چرخ کرده     500 گرم 
گوجه فرنگی حلقه شده    5 عدد
رب گوجه فرنگی    2 قاشق غذاخوری
روغن    نصف پیمانه
نمک و فلفل    به میزان لازم
دارچین و زردچوبه    به میزان لازم
 

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی :

ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود.

سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید.

پدیدآورنده: 
Share