روش درست کردن چند نوع سس تند

روش درست کردن چند نوع سس تند

سس فلفل قرمز یا سس فلفل به هر نوع سس تند که از فلفل قرمز و دیگر ترکیبات ساخته شده باشد، گفته می شود. فلفل قرمز فواید بسیاری دارد که اغلب درمورد آن فکر نمی‌کنیم و فقط تند بودن این سس ها به ذهنمان می آید. از جمله این فواید می توان به مبارزه با سرطان اشاره کرد. در ادامه با طرز تهیه سه نوع سس تند آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه سس تند خانگی :

فلفل قرمز      ۶ عدد
آب      ۱ لیوان
 شکر    ۲ قاشق مرباخوری 
 سرکه سیب    ۱ قاشق غذاخوری 
نمک    یک دوم قاشق چایخوری
گوجه فرنگی    دو عدد
 

طرز تهیه سس تند خانگی :

بعد از اینکه فلفل ها را شستید کلاهک های آن ها را جدا کنید و دانه های داخل فلفل را از آن خارج کنید سپس فلفل ها را خرد کنید. آن ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و در آن را بگذارید تا بپزد. در این مرحله فلفل ها باید خوب نرم شوند. گوجه ها را کاملا له کنید و بعد از پخته شدن فلفل ها به آن ها اضافه شان کنید.

به کمک یک مخلوط کن دستی بدون اینکه آب فلفل ها را جدا کنید آن‌ها را به حالت پوره در آورید سپس آن را از داخل یک صافی رد کنید و درون ظرفی بریزید. دقت کنید که فلفل تان در این مرحله نباید هیچ گونه دانه یا پوستی داشته باشد.

نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز را به فلفل تان اضافه کنید و آن ها را خوب با هم، هم بزنید.

سس تهیه شده را داخل شیشه های کوچک بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه سس چیلی :

 سیر    ۴ حبه 
 فلفل    نصف قاشق مرباخوری 
عسل      ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون      ۴ قاشق غذاخوری
چیلی تند    ۳ عدد
ادویه تند کاری    نصف قاشق مرباخوری
جوزهندی    یک عدد
برگ بو    ۲ عدد
آویشن    نصف قاشق غذاخوری
پیاز    ۴ عدد
 

طرز تهیه سس چیلی :

پیازها را رنده کنید سپس آن ها را در مخلوط کن بریزید و آویشن، برگ بو، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. جوز هندی را رنده کنید و به آن ادویه تند بزنید سپس آن را به بقیه مواد اضافه کنید. فلفل های چیلی را برای یک تا دو دقیقه روی حرارت کبابی کنید سپس قسمت های کبابی آن را جدا کنید و به همراه عسل به بقیه مواد در مخلوط کن اضافه کنید. حین ترکیب کردن آن ها روغن زیتون را هم اضافه کنید. این سس را می توانید به همراه انواع ساندویچ ها و پیتزاها سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه سس تاکو :

سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی      ۲۵۰ گرم
 آب    یک سوم پیمانه 
 پودر چیلی     یک چهارم قاشق چایخوری
زیره سبز    یک و نیم قاشق چایخوری
پیاز ریز رنده شده یا پودر پیاز    یک و نیم قاشق چایخوری
پودر سیر    نصف قاشق چایخوری
 نمک    نصف قاشق چایخوری 
فلفل پاپریکا    یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز    یک چهارم قاشق چایخوری
شکر    یک چهارم قاشق چایخوری
 

طرز تهیه سس تاکو :

برای تهیه این سس قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید سپس سس کچاپ، آب، زیره سبز، پودر چیلی، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، شکر، فلفل قرمز و پاپریکا را درون آن بریزید و آن ها را با هم، هم بزنید.

نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که حرارت را کم نگه دارید و مواد را مدام به مدت ۲۰ دقیقه هم بزنید تا آب آن بجوشد.

ابتدا لازم است این سس سرد شود سپس آن را داخل یخچال قرار دهید.

پدیدآورنده: 
Share