روش درست کردن دسر سیب و خامه

روش درست کردن دسر سیب و خامه

مواد لازم برای دسر سیب و خامه :

کیک اسفنجی 4 تخم مرغی     یک عدد 
 کمپوت سیب     یک عدد
 خامه فرم گرفته     350 گرم
 

طرز تهیه دسر سیب و خامه :

کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان ها تقسیم کنید. 

سپس به وسیله قلم مو روی کیک های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید.

در ادامه مقداری خامه داخل لیوان ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها پر کنید.

با برگ های تازه نعنا تزئین کنید.

پدیدآورنده: 
Share