روش درست کردن اسکمو

روش درست کردن اسکمو

زمان تهیه : ۲۰ دقیقه

زمان پخت : ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

 آلبالو خشک     ۱ لیوان
 زغال اخته خشک     ۱ لیوان
آلوچه خشک     ۱ و ۱/۴ لیوان 
 نمک و گلپر    به مقدار لازم 

طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

همه میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک عدد چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند. بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید.

 

پدیدآورنده: 
Share