تاریخ انتشار: 10 فوریه 2018 شماره مطلب: 16254 تعداد بازدید: 705 نظرات: 0
انجمنها:
١. مصرف لعاب بهدانه به صورت گرم يا نیمه گرم
٢. پرهیز از مصرف غذاهای سرخ کرده و چرب
٣. مصرف حریره بادام
٤. مصرف تخم مرغ عسلي
٥. مصرف سوپ مرغ و زنجبيل
٦. نوشيدن چاي بويژه چاي دارچين
٧. نوشیدن آبگرم و عسل به جای آب ساده
٨.پرهیز از نوشیدن آب سرد و تنفس هوای سرد
٩- استفاده از سير همراه غذا
١٠-مصرف دمکرده آویشن و عسل