مصرف سینه مرغ با پوست یا بدون پوست؟

تعداد کلمات ۳۳۰ / تخمین زمان مطالعه ۳ دقیقه
مصرف سینه مرغ با پوست یا بدون پوست؟
معمولا گفته می شود که بهترین و سالم ترین قسمت مرغ سینه مرغ است اما خوردن سینه مرغ با پوست بهتر است یا بدون پوست؟

مصرف سینه مرغ با پوست یا بدون پوست؟

در این نوشتار قصد داریم مناسب ترین روش مصرف سینه مرغ را توضیح دهیم، با ضیاءالصالحین همراه باشید تا در این مورد بیشتر بخوانید.

مصرف سینه مرغ با پوست یا بدون پوست؟

مرغ منبع خیلی خوبی از پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن ۷۰% نیاز پروتئین بدن را برآورده می کند . گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو ، چربی اشباع کمتری دارد ( پوست مرغ البته سرشار از چربی اشباع شده است که باید قبل پخت و پز حتما کنده شود). به یاد داشته باشید مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B۳ ( نیاسین ) است که یک ویتامین ضد سرطان است. طبعا توصیه ها بر این است که در طبخ، پوست مرغ مصرف نشود، چرا که از نظر تغذیه ای، پوست دارای چربی بالایی است و اسید چرب اشباع و کلسترول بالایی دارد، به همین جهت میزان کالری بیشتری را نیز ایجاد می کند.

مصرف سینه مرغ با پوست یا بدون پوست؟

از سویی تصور عامه بر این است که ترکیباتی در پوست مرغ انباشته است که منجر به بیماری ها می شود و اختلالات هورمونی در زنان و دختران را پدید می آورد و مساله دیگر، اختلالات سرطانی است که در درازمدت ایجاد می شود؛ ولی نگرانی ها بر آنتی بیوتیک هایی است که به صورت مکمل به جوجه های در حال رشد تزریق یا خورانده می شود و در پوست آن ها ذخیره می شود؛ چراکه این داروها به صورت منظم جهت سالم نگه داشتن آن ها، به جوجه ها داده می شود.

جدول ارزش غذایی سینه مرغ بدون پوست
۱۹۸ کالری
چربی ۴/۳ گرم
چربی اشباع ۱/۲ گرم
کلسترول ۱۰۲ میلی گرم
پروتئین ۲۷ گرم
شما برای سوزاندن این میزان کالری به فعالیت های زیر نیازمند هستید:
۵۳ دقیقه پیاده روی
۱۹ دقیقه دویدن
۲۷ دقیقه دوچرخه سواری

مصرف سینه مرغ با پوست یا بدون پوست؟

جدول ارزش غذایی سینه مرغ با پوست:
۳۸۶ کالری
چربی ۱۵/۲ گرم
چربی اشباع ۴/۲ گرم
کلسترول ۱۶۴ میلی گرم
پروتئین ۵۸ گرم

شما برای سوزاندن این میزان کالری به فعالیت های زیر نیازمند هستید:
۱۰۴ دقیقه پیاده روی
۲۷ دقیقه دویدن
۵۴ دقیقه دوچرخه سواری

Share