سیاهه جنایات صهیونیستها علیه خبرنگاران

تعداد کلمات ۶۰۹ / زمان تقریبی مطالعه : ۳ دقیقه
سیاهه جنایت های صهیونیست ها علیه خبرنگاران
شهادت «شیرین ابوعاقله» به دست نظامیان رژیم صهیونیستی بهانه ای شد تا به بررسی سیاهه جنایات تل آویو علیه خبرنگاران بپردازیم.

سیاهه جنایات صهیونیستها علیه خبرنگاران

دولت جمهوری اسلامی ایران در بیانیه ای با محکومیت شدید جنایات اخیر صهیونیستها که در سناریویی مشترک و تحریک کننده با دولت آمریکا به عنوان بزرگترین ناقض عهدنامه ها و مقررات انسانی و بین المللی انجام گرفت، از جامعه ی بین المللی خواست با شکستن سکوت طولانی خود، پایان اشغالگری و تامین حقوق فلسطینیان به عنوان صاحبان واقعی سرزمین های اشغالی را تضمین کند. در ادامه جزئیات بیشتری از سیاهه جنایات صهیونیستها علیه خبرنگاران را از نظر می گذارانید.

سیاهه جنایات صهیونیستها علیه خبرنگاران

به گزارش خبرنگار ضیاءالصالحین به نقل از خبرگزاری مهر، تاریخ رژیم صهیونیستی پر است از جنایات، گویی که تاریخی نوشته شده از جنایت است از زمان تلاش برای اعلام موجودیت تاکنون. اما حمله و هدف قرار دادن خبرنگاران و امدادگران در همه جای دنیا در شرایط جنگی و غیر جنگی با واکنش های زیادی روبه رو می شود و تا حد امکان از این اقدام طرفین نبرد فرار می کنند.

چیزی که گویا برای صهیونیست ها نه تنها اینگونه نیست، که تعمداً برای خاموش کردن صداهای مخابره ای به خبرنگاران حمله هم می کنند. در جنگ اخیر فلسطین در سال گذشته (سیف القدس) که این روزها در سالگرد اول آن هستیم، اسرائیل از اعلام قبلی و مخابره تصمیمش برای حمله به برج شبکه های خارجی در غزه هیچ ابایی نداشت.

این حمله کل این ساختمان ۱۲ طبقه را ویران کرد. خبرنگاران اجازه می خواستند قبل از تخریب ساختمان برای جمع آوری وسایل شأن وارد آن شوند. خبرنگار خبرگزاری آسوشیتدپرس پای تلفن(به مقام اطلاعاتی اسرائیل) گفت: ما از اسوشیتدپرس هستیم. ما وسایل زیادی داخل ساختمان داریم. همه تجهیزات ما آنجاست. از جمله دوربین های ما، تجهیزات تدوین ما. به من ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا همه آن ها را بیرون بیاورم.

مالک ساختمان پای تلفن گفت: ما ۱۰ دقیقه وقت می خواهیم. همانطور که می بینید همه آن ها اطراف من هستند. اینها اعضای رسانه هستند نه افرادی که می خواهند بروند و اسلحه بیرون بیاورند.

خبرنگار الجزیره گفت: آنچه می بینید مکالمه بین مالک این ساختمان و مقام اطلاعاتی اسرائیل است. مالک ساختمان درخواست کرد به داخل ساختمان برود و تجهیزاتی را که لازم است بیرون بیاورد. تجهیزات شبکه الجزیره و آسوشیتدپرس را؛ اما به نظر می رسد آن ها از پذیرفتن درخواست او خودداری می کنند و به او اجازه نمی دهند حتی یک دقیقه به داخل برود.

حالا درست در سالروز آن ایام، تک تیراندازان صهیونیستی خبرنگار شبکه الجزیره را در حالی که جلیقه خبرنگاری را هم بر تن داشته در شهر جنین در کرانه باختری مورد هدف قرار دادند. طبق گفته شاهدان، آن لحظه هیچ درگیری میان فلسطینی ها و ارتش اشغالگر در جریان نبوده است.

خانم شیرین ابوعاقله، از قدیمی ترین و مشهور ترین خبرنگاران عرب شبکه الجزیره بود. «باراک راوید» روزنامه نگار صهیونیست اذعان کرد که شیرین ابو عاقله یکی از قدیمی ترین و سرشناس ترین خبرنگاران الجزیره بود که در تمامی کشورهای عربی و غیر عربی شناخته شده بود، تأثیر و بازتاب شهادت وی همانند بمباران ساختمان خبرگزاری آسوشیتدپرس در جریان جنگ اخیر در غزه خواهد بود.

به همین بهانه مروری می کنیم بر برخی کشتار خبرنگاران و عکاسان از سوی رژیم صهیونیستی در چند سال اخیر:

1- یوسف ابوحسین: خبرنگار رادیو الاقصی فلسطین : شهادت در جنگ سیف القدس ۲۰۲۱

یوسف ابوحسین

2- احمد ابو حسین: عکاس فلسطینی: شهادت در راهپیمایی بازگشت در غزه، ۲۰۱۸

احمد ابو حسین

3- عبدالله مرتجی: خبرنگار جوان فلسطینی: در بمباران منطقه الشجاعیه

عبدالله مرتجی

4- سیمون کامیلی: عکاس و خبرنگار خبرگزاری آسوشیتدپرس: شهادت در جنگ ۵۱ روزه ۲۰۱۴

سیمون کامیلی

5- نجلاء الحاج: خبرنگار زن و عکاس: شهادت در جنگ ۵۱ روزه ۲۰۱۴

نجلاء الحاج

6- محمد ابوعیشه: مدیر رادیوی آموزشی قدس: شهادت سال ۲۰۱۱

7- محمود الکومی و حسام سلامه: عکاسان ماهواره الاقصی: شهادت سال ۲۰۱۱

8- رامز حرب: خبرنگار نظامی سرایا القدس: شهادت درسال ۲۰۰۹

رامز حرب

9- تام هارندال: جوان اروپایی و فعال رسانه ای از کشور انگلیس است. وی از اعضای داوطلبان جنبش بین المللی همبستگی ism بود که برای تهیه گزارش و عکس در منطقه رفح شهری در نوار غزه حضور داشتند: شهادت سال ۲۰۰۴، غزه

تام هارندال

10- جیمز هنری دومینیک میلر: یک فیلمبردار و فیلمساز ۳۴ ساله ایتالیایی بود که در روز دوم ماه می ۲۰۰۳ در حالی که داشت مستندی راجع به رنج های کودکان فلسطینی تهیه می کرد به ضرب گلوله مستقیم یک سرباز اسرائیلی که از جلو به وسط گلویش برخورد کرد در شهر رفح نوار غزه کشته شد.

جیمز هنری دومینیک میلر

11- علی شحتة أبو عفش: مدیر مرکز آزادی رسانه های دوحه: شهادت ۲۰۱۴ حمله هوایی

علی شحتة أبو عفش

12- نزیه عادل دروزة: خبرنگار ap: شهادت در سال ۲۰۰۳...تیراندازی مستقیم سربازان اسرائیلی در نزدیکی مدرسه فاطمیه در نابلس

نزیه عادل دروزة

پدیدآورنده: 
Share