خیار چنبر شور

خیار چنبر شور

فشار خون دارید؟! خیارشور هم دوست دارید؟!  ولی دکتر گفته خیارشور نخورید چون فشار میره بالا؟؟

خب میدونید دلیلش چیه چون خیارشور رو با نمک ناسالم درست میکنند که علت اصلی فشار خون افراد همون نمک مثلا ید داره

دیگه غصه نخورید الان بهتون با نمک دریا خیار چنبر شور سالم و مطمئن آموزش میدیم بعد هر چقدر دوست داشتید خیارشور بخورید تازه نمک دریا فشارتون هم تنظیم میکنه…

چــــی نیــــاز داریـــم؟؟؟

 خیار چنبر  ۲ کیلو

 نمک دریا  یک لیوان

 برگ کرفس  ۲۰۰ گرم

 شوید  ۲۰۰ گرم

 فلفل سبز تند۵ عدد

 ترخون۳۰۰ گرم

 سیر۱ بوته

 تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری

 آب سالم و سرکه انگور خانگی به مقدار لازم

چـــــــه جــوری درســـت کـــنیم ؟؟؟
 خیارچنبرها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند.

 در ظرفی مسی آب سالم ، سرکه انگور خانگی و نمک دریا را به جوش آورید ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

 درون شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید سپس محلول اب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا سطح خیارها با آن پوشیده شود سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت ۱ هفته قرار دهید ، پس از این مدت خیارشورهای اماده شده را درون یخچال بگذارید.

نکتـــــــه:

 برای اینکه رنگ خیار چنبر شور تغییر نکند و در این یک هفته آن را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارچنبر شور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.

 دمای آب و سرکه ای که روی خیار چنبر شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون آب نمک میزنید گرمای آن را احساس کنید .

 مقدار نمک دریا بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر ۱۵ لیوان آب ۱ لیوان نمک مناسب میباشد….

 به هیچ عنوان برای ترد شدن خیار چنبر شور از زاج استفاده نکنید که بـــسیار مضر است.

منبـــــع : تبیــــان / گردآورنده: خانم حسنا فرنقی  

Share