روش درست کردن حلوای هویج مخصوص سفره های افطار

روش درست کردن حلوای هویج مخصوص سفره های افطار

حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست ، البته به نظر من خوشمزه ترین! همینطور رنگ و ظاهر زیبایی داره . اگه تا به حال امتحانش نکردین حتما درستش کنید چون مطمئنم که شما هم عاشقش میشین!!!....

وسایل مورد نیاز :

 آرد     1 پیمانه +1 ق س
 روغن مایع     نصف پیمانه +4 ق س
 شکر     2 پیمانه +2 ق س
 گلاب     نصف پیمانه +4 ق س
 هویج    نیم کیلو
زعفران آب کرده    به مقدار لازم

نکته :
منظور از پیمانه , پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست .

روش درست کردن :

ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید.

نکته :
برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره شن.
 آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده.
زیر ظرف شعله پخش کن بذارین تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شه و آرد رو با شعله کم تفت بدین تا  کمی بوی خامی آرد گرفته شه .

نکته :
رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کنه.
بعد شعله پخش کن رو بردارید و روغن رو اضافه کنید.
هم میزنیم تا مایه حلوا یکدست بشه.
هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفرون آبکرده رو همزمان اضافه میکنیم.
و مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشین.
سپس حلوا رو هم بزنید تا زمانیکه از دیواره ها جدا بشه و وسط ظرف به صورت یکه تیکه در بیاد.
مطابق شکلهای زیر حلوا رو کاملا به صورت دورانی هم بزنید...
لوازم خانگی رو از کجا مطمئن خرید کنیم؟
شانست رو برای مهاجرت به آمریکا از دست نده
نکته :
حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست.

نکته :
اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد.
و اون رو شبیه هویج شکل بدین و با چاقوی چرب شده خطوطی رو روش ایجاد کنید.
و داخل ظرف سرو بچینین.
بفرمایید اینم هویج های مینیاتوری از نوع حلوا!...نوش جان!

پدیدآورنده: 
Share