روش درست کردن پاناکوتا با ژله خرده شیشه

روش درست کردن پاناکوتا با ژله خرده شیشه

مواد لازم برای پاناکوتا با ژله خرده شیشه :

 شیر    ۳ پيمانه 
پودر ژلاتین     ۲ قاشق غذاخوری 
 شکر     ۱ پیمانه
 خامه صبحانه    ٢٠٠ گرم 
وانیل    نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله خرده شیشه :

پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مسقیم حل کردم، شیر و شکر و وانیل را روی حرارت قرار دادم تا شکر حل شود و بعد ژلاتین حل شده را اضافه کردم، خامه را هم اول با چند قاشق از مواد مخلوط کردم تا روان شود بعد به کل مواد روی حرارت اضافه کردم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (نباید جوش بخورد، فقط در حد گرم شدن)

داخل ظرف ریختم و به مدت شش ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد چند رنگ پودر ژله ساده درست کردم (داخل ظرف های مستطیلی) و داخل یخچال گذاشتم، وقتی آماده شد برش زدم و روی پاناکوتا ریختم.

نکته

* برای اینکه ژله براق شود من از دو لیوان آبجوش استفاده می کنم و پودر ژله را بن ماری می کنم (حرارت غیر مستقیم مثل کتری) در واقع از آب سرد استفاده نمی کنم.

پدیدآورنده: 
Share