روش درست کردن خرما بریز دسر مقوی ویژه ماه رمضان

روش درست کردن خرما بریز دسر مقوی ویژه ماه رمضان

افطاری ماه رمضان یکی از مهمترین وعده های این ماه است که باید در آن تغذیه خوب و مقوی داشته باشید. خرما بریج (بریز) یکی از دسرهای سنتی و مقوی سفره افطاری است که با دستور ساده زیر می توانید درست کنید.

مواد لازم تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :

 آرد     یک پیمانه
 خرما    400 گرم 
کنجد     یک قاشق غذاخوری 
 روغن     سه قاشق غذاخوری
زیره، هل، دارچین و تخم گشنیز    به مقدار لازم

طرز تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :

ابتدا آرد را حرارت دهید و وقتی به رنگ قهوه ای متمایل شد، به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید.
زیره، هلو دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد، اضافه و خوب آن را له کنید و در پایان روی سینی پهن کنید و برش بزنید.

پدیدآورنده: 
Share