قوه قضائیه با عاملان جنایت خیابان پاسداران قاطعانه برخورد کند

آیت‌ الله موحدی کرمانی در خطبه‌ های نمازجمعه تهران:
خطبه های نماز جمعه تهران

به گزارش خبرنگار ضیاءالصالحین به نقل از حوزه،آیت الله محمدعلی موحدی کرمانی در خطبه های نماز جمعه امروز (4 اسفند )، با تسلیت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره(علیهاالسلام)، تصریح کرد: عدالتی که حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پس از ظهور پیاده خواهد کرد، الگو گرفته از مادرش حضرت زهرا(علیها السلام) خواهد بود.
امام جمعه موقت تهران، انفاق حضرت زهرا(علیهاالسلام) به فقرا را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه در کجای دنیا سراغ دارید که فرد آذوقه خود را به دیگران بدهد، تصریح کرد: حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پس از ظهور، این روحیه را در بین مردم پیاده می کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بر ضرورت رسیدگی به محرومان با تاسی به سیره حضرت زهرا(علیهاالسلام) تاکید کرد و گفت: غافل بودن از فقرا و مستمندان را، یکی از خطوط قرمزی دانست که دین بر آن تأکید کرده است.
آیت الله موحدی کرمانی تصریح کرد: تمام برنامه هایی که حضرت برای تثبیت عدل می خواهد انجام دهد الگو گرفته از حضرت زهرا(علیهاالسلام) است.
امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به بیانات مهم رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان اظهار داشت: ان شاءالله مسئولین موفق شوند فرامین مقام معظم رهبری را اجرا کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه آمریکا، صهیونیست ها و عربستان سعودی در فکر ایجاد اجماع منطقه ای و بین المللی علیه ایران هستند، اظهار کرد: آن ها غافل از این هستند که ایران اسلامی حامل نور خداست و این نور خاموش شدنی نیست.
امام جمعه موقت تهران افزود: انقلاب ایران یکی از مصادیق کلمه طیبه است که فرسنگ ها ریشه در اعماق زمین دارد و شاخه های آن به آسمان ها رفته و دائماً میوه می دهد.
خطیب موقت جمعه تهران خطاب به آمریکایی ها گفت: ای آمریکا، خودت و ایادی ات عصبانی شوید و از این عصبانیت بمیرید.
وی در ادامه سخنان خود با محکومیت اغتشاشات خیابان پاسداران تهران که امنیت جانی و مالی مردم را به خطر انداخت، گفت: از اقدامات سنجیده و عاقلانه نیروی انتظامی تشکر می کنیم که به خوبی عمل کردند و مدبرانه به آن خاتمه دادند.
آیت الله موحدی کرمانی با بیان اینکه از دستگاه قضایی می خواهیم با این جنایتکاران که مرتکب قتل و متعرض به اموال مردم شدند با قاطعیت و شدّت برخورد کند، تصریح کرد: امنیت مسئله ای نیست که به سادگی بتوان از آن گذشت. ان شاءالله مردم شاهد مجازات قاطعانه این حریم شکنان خواهند بود.
وی به حادثه سقوط هواپیمای تهران- یاسوج نیز اشاره کرد و آن را دردآور دانست و با بیان اینکه تأثر عمیق و همدردی صمیمانه خود را با خانواده های داغدار ابراز می داریم، افزود: مایه مباهات این است که خانواده جانباختگان گفته اند راضی به ادامه عملیات جستجو برای یافتن اجساد نیستیم تا مبادا جان کسی به خطر افتد، مرحبا به این ایثار، مردم خوبی داریم و خداوند به مسئولین توفیق دهد که خدمتگزار این مردم باشند.
آیت الله موحدی کرمانی در ادامه از اقدامات دستگاه های مختلف در کمک به زلزله زدگان کرمانشاه  هم تشکر کرد و گفت: با این حال، شنیده ایم که این عزیزان نیازمند توجه بیشتری هستند؛ مخصوصاً که به واسطه بارش شدید باران، مشکلاتی برای آنها ایجاد شده است. همچنین لازم است بودجه بیشتری در اختیار آنها قرار گیرد تا بتوانند مسکنی برای خود تهیه کنند.
وی در بخش دیگری از خطبه های نمازجمعه تهران از «سید ابوالفضل حسینی» ورزشکار کرمانی که مدال مسابقات خود در رشته تیر و کمان را به سردار قاسم سلیمانی و میلیون ها زائر حسینی که در اربعین پیاده به زیارت امام حسین (علیه السلام) می روند اهدا کرد، تقدیر به عمل آورد.
آیت الله موحدی کرمانی همچنین سالروز شهادت شهید آیت الله محلاتی، نماینده امام(ره) در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را  مورد اشاره قرار داد و با تجلیل از این شهید گرانقدر، اظهار کرد: از خدا می خواهیم روح او را با شهدای کربلا محشور کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  در بخش دیگری از خطبه های نمازجمعه امروز تهران با اشاره به آیات سوره تکاثر، گفت: در این سوره تأکید شده که در قیامت از همه نعمت هایی که به ما داده شده، سؤال خواهند کرد.
وی با بیان اینکه به بطالت گذراندن عمر، جرم است، تصریح کرد: در قیامت سؤال می شود که عمر را با یاد خدا و تبعیت از فرمان خدا گذرانده ای یا نه. بنده خدا بوده ای یا شیطان؟
خطیب موقت جمعه تهران، بهترین و بالاترین نعمت را ارسال پیامبران به میان مردم عنوان کرد و افزود: آشنا شدن با خدا نعمت بزرگی است که انبیاء بر ما ارزانی داشته اند و در قیامت از آن سؤال می شود.
آیت الله موحدی کرمانی، یکی از خطوط قرمزی که در کلام معصومین(علیهم السلام) مطرح شده را حفظ زبان دانست و تصریح کرد: باید در سخن گفتن مراقب باشیم که سخن ما، افتراء، تهمت و بردن آبروی مؤمن نباشد.

 

 

Share