فیلم سینمایی اشلو (شهید مرتضی جاویدی)

دریافت ویدئو
دانلود فایلاندازه
فایل فیلم سینمایی اشلو - کیفیت 480328.46 مگابایت
فایل فیلم سینمایی اشلو - کیفیت 360255.02 مگابایت
تله فیلم اشلو، روایت داستانی از رشادت های سردار شهید مرتضی جاویدی، با استقبال خوب مخاطبان روبرو شد. فيلم تلويزيونی اشلو به رشادت‌ های شهيد مرتضی جاويدی و همرزمانش در عمليات والفجر ۲ در يكی از حساس‌ ترين برهه های دفاع مقدس روايت می پردازد.

فیلم سینمایی اشلو (شهید مرتضی جاویدی)

فیلم سینمایی اشلو (شهید مرتضی جاویدی) در مؤسسه فرهنگی هنری مهتاب و به سفارش مركز سيما فيلم و با همكاری تيپ ۳ انصارالحجة تهيه شده است.

سایر فیلمهای دفاع مقدس

خلاصه فیلم سینمایی اشلو :

در ادامه عملیات های والفجر مقدماتی، والفجر یک و رمضان و فشارهای اقتصادی و سیاسی غرب بر ایران ، امام خمینی(رحمة الله علیه) فرمان عملیات والفجر۲ را صادر فرمودند تا فضای ایجاد شده برای معرفی عراق به عنوان پیروز نبرد را مردود اعلام کنند. با شروع عملیات به علت کمبود ادوات و مهمات و شرایط سخت، نیروها به محاصره دشمن در می آیند. در این میان یک گردان که فرماندهی آن را شهید مرتضی جاویدی به عهده داشت مسیر عملیات را تغییر می دهد و …
تله فیلم اشلو، روایت داستانی از رشادت های سردار شهید مرتضی جاویدی، با استقبال خوب مخاطبان روبرو شد. فیلم تلویزیونی اشلو به رشادت‌ های شهید مرتضی جاویدی و همرزمانش در عملیات والفجر ۲ در یكی از حساس‌ ترین برهه های دفاع مقدس روایت می پردازد.

 

بازیگران فیلم سینمایی اشلو :

سعید داخ - كورش سلیمانی، سینا کرمی، حسین بردبار، امیر دهقانی، محمدرضا طاهری، اردلان فروتنی نیا، محمدرضا حسینی، محسن کریم، آرش عسکرزاده، اسماعیل هدایت، یاسین بادرام

عوامل فیلم سینمایی اشلو :

تهیه‌ كنندگان: هادی اكبرخواه، محسن افتخاری. | مدیر تصویربرداری: محسن گودرزی | مجری طرح: فرج‌ الله گل سفیدی | مشاور تهیه: عباس نوری | طراح جلوه‌های ویژه: حمید سلیمانی | طراح گریم: عباس صالحی | طراح صحنه و لباس: محسن افتخاری | مدیر روابط عمومی: مهرزاد خلیقی | مدیر تولید: علیرضا اصلانی | منشی صحنه: محمدباقر خدادوست | عكاس: سروش مرشدیان | مشاوران نظامی: هادی ابوالقاسمی، محمد الهی، روح‌ الله عبداللهی

شهید مرتضی جاویدی در بیست و دوم تیرماه سال 1337 در روستای جلیان فسا دیده به جهان گشود .  وی همراه با کارهای کشاورزی دوران تحصیلات خود را گذراند و مو فق به اخذ مدرک دیپلم تجربی شد. شهید جاویدی در پانزدهم بهمن ماه سال 58 وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فسا شد . با شروع جنگ تحمیل داوطلبانه به سوی جبهه شتافت و در مناطق عملیاتی مختلف از جمله عملیات ثامن الائمه (شکست حصر آبادان) - طریق القدس (آزادی بستان) فتح المبین بیت المقدس و آزادی خرمشهر - کرخه نور و کردستان فداکاریهای زیادی نمود. در تمام دوران حضورش در سپاه همیشه پیش قدم حضور در صحنه های خطر در داخل و خارج کشور بود.

وی در حالی که  فرماندهی  گردان 941 را هدایت میکرد هدایت گردان  فجر را هم به عهده داشت . و از همان زمان فرمانده گردان فجر شد . بارها از طرف فرماندهان بالاتر تلاش شد او را از فرماندهی گردان فجر بردارند و فرماندهی جمع بالاتری و بیشتری را به او واگذار کنند ولی هر بار رزمندگان گردان فجر با خواهش و استدعا از فرماندهان بالاتر او را برای خود حفظ می کردند.  گردان فجر در عملیاتهای والفجر 1 ، والفجر 2 ، والفجر 4 ، والفجر 8 ، عملیات خیبر ، بدر، کربلای 4 و 5 و 8 کربلای 10 ، بیت المقدس 7 و والفجر 10 و ... شرکت کرد. بعد از پیروزی در عملیات والفجر 2 (عملیات منطقه حاج عمران) شهید مرتضی جاویدی به محضر امام خمینی قدس سره رفتند، امام خم شد و پیشانی مرتضی جاویدی را بوسیدند... شهید مرتضی جاویدی پس از مبارزات و مجاهدات خستگی ناپذیر در عملیات کربلای 5  در هفتم بهمن ماه سال 65 پس از روزها تلاش و جهاد به آرزوی همیشگی خود رسید. روحش شاد

Share