۵ نرم افزار که بیشترین میزان باتری گوشی هوشمند اندرویدی شما را استفاده می کنند

انجمن‌ها: 

نرم افزار های غیر ضروری گوشی های هوشمند، نه تنها حافظه ی ذخیره سازی آن را پر می کنند، بلکه تاثیر بسزایی بر روی ضعف عملکرد گوشی و کاهش شارژدهی باتری هم دارند. زمان آن رسیده که گوشی هوشمند خود را پاک سازی کنید.

 وجود نرم افزارهای بلااستفاده بر روی گوشی های هوشمند، باعث پرشدن حافظه، کاهش شارژدهی باتری و عملکرد دستگاه می شود. در ادامه  ۵ نرم افزار غیرضروری که باید از گوشی هوشمند اندرویدی حذف شوند را معرفی می کنیم.
facebook-app-featured.jpg

۱. فیسبوک
نرم افزار فیسبوک ارتباط کاربران با دوستان و آشنایان را در هر زمان و مکانی ممکن می کند. فیسبوک کاربران خود را تقریبا از تمامی اتفاق های روزمره ای همچون تولدها، پیام ها، اعلانیه ها و دیگر موارد مطلع می کند. اما افسوس که این ارتباط دائمی برای کاربر هزینه بر بوده و مصرف باتری را به شدت افزایش می دهد. به جای بهره مندی از نرم افزار فیسبوک، بهتر است لینک میانبر وبسایت فیسبوک را در صفحه ی اصلی گوشی بسازید. با انجام این کار، نیاز کمتری به منابع گوشی خواهد بود. همچنین شما هنوز هم می توانید به آسانی به محتوای صفحه ی فیسبوک خود دسترسی داشته باشید.

android-weather-app1.jpg

۲. نرم افزارهای آب و هوا
نرم افزار های هواشناسی اندروید مورد استفاده ی بیشتر افراد جامعه است. زیرا اطلاعات جامعی از وضعیت آب وهوایی فضای بیرون خانه را به منظور برنامه ریزی روزانه در اختیار کاربران قرار می دهد. آگاه باشید که این نرم افزار ها هم باتری دستگاه را بیش از حد تحت فشار گذاشته و هم یکی از پرمصرف ترین نرم افزارها هستند. نرم افزار های هواشناسی به صورت مکرر اطلاعات خود را بروز می کنند تا اطلاعات دقیق تری در اختیار کاربران بگذارند. سعی کنید فرآیند بروز رسانی نرم افزار را فقط به زمان اجرا کردن نرم افزار محدود کرده و ویجت آن را از صفحه ی اصلی گوشی پاک کنید تا حداقل در مصرف باتری مقدار زیادی صرفه جویی شود.

روش دیگر، پاک کردن همه ی نرم افزار های مربوط به هواشناسی و بهره مندی از دستیار صوتی گوگل (Google Now) است. با این روش تنها زمانی که نیاز دارید، به اطلاعات هواشناسی دسترسی خواهید داشت. می توانید با کمی آزمون و خطا، فرمان های صوتی مختلفی را برای رسیدن به اطلاعات مورد نظر به دستیار صوتی گوگل بدهید.

antivirus-android-apps.jpg

۳. آنتی ویروس
«آیا نرم افزار های آنتی ویروس برای گوشی هوشمند اندروید لازم است؟» این جمله، سوال مشترک بسیاری از کاربران گوشی های هوشمند اندروید است. حتی درصورتی که نگران تهدید های قریب الوقوع برای دستگاه اندرویدی هستید، با توجه به اسم گوشی هوشمند استفاده شده برای این دستگاه ها، گوشی شما امن بوده و زیاد جای نگرانی نیست. ناسلامتی آن ها هوشمند هستند!

به طور طبیعی، سیستم عامل اندروید از گوشی شما در مقابل حمله های نرم افزاری محافظت کرده و امکان رمزگذاری بر روی گوشی را فراهم می کند. احتمال به سرقت رفتن گوشی  هوشمند بیشتر از خطرهای نرم افزاری است. علاوه  بر این موارد، گوگل سریعا اقدام به حذف برنامه های مضر از فروشگاه گوگل پلی می کند. پس اگر مراقب وبسایت ها و فایل های دانلودی باشید، می توانید نرم افزار های ضد ویروس پرمصرف را حذف کنید.

cleaning-apps.jpg

۴. نرم افزارهای پاک سازی
نرم افزار های پاک سازی اندروید، وعده ی داشتن دستگاهی پاکیزه و افزایش عملکرد گوشی را به کاربران می دهند. این درست است که نرم افزار های پاک سازی داده های بلااستفاده ی مربوط به نرم افزار های پاک شده را حذف می کنند؛ با این وجود، نیازی به نصب نرم افزارهای اختصاصی برای انجام این کار نیست. فقط کافی است به آدرس Settings→ Storage در گوشی رفته و گزینه ی Cached data را لمس کنید. سپس در پیامی که بلافاصله ظاهر می شود، دکمه ی Ok را برای تایید پاک سازی بزنید.

همچنین، در مسیر Settings→ Apps→ Downloaded با انتخاب نرم افزار مورد نظر و لمس دکمه ی Clear Cache، قادر به پاک سازی جداگانه ی داده های اضافی نرم افزارها خواهید بود.

نرم افزار های پاک سازی هم مصرف باتری زیادی دارند. همچنین، تبلیغ های داخل این نرم افزار ها، ترافیک اینترنتی زیادی را مصرف می کنند. پس برای راحتی خودتان هم که شده، بهتر است در اولین فرصت آن را حذف کنید!

android-browsers.jpg

۵. مرورگر پیش فرض
مورد آخر، لزوما برای بهبود مصرف باتری نیست. مرورگرهای پیش فرض دستگاه های اندروید معمولا کمبودهای فراوانی به همراه دارند. از این رو، انتخاب های بسیار بهتری برای مرورگر پیش فرض اندروید وجود دارد. مرورگر مورد نظر خود را از فروشگاه گوگل نصب کرده و با دنبال کردن مسیر Settings→ Apps ، مرورگرهای بلااستفاده و پیش فرض دستگاه را انتخاب و با لمس دکمه ی Disable آن ها را غیرفعال کنید. اگر از مرورگر کروم استفاده می کنید، گزینه ی کاهش مصرف داده را در بخش تنظیم های آن فعال کنید.

دیگر نرم افزارهایی که باید حذف شوند
هر نرم افزاری که بلااستفاده مانده، مصرف باتری ویژه ی خود را داشته و گاهی اوقات مقدار زیادی از ترافیک اینترنتی کاربر را مصرف می کند. پس بهتر است کاملا آگاهانه اقدام به نصب آن ها کنید. برای آگاهی از میزان مصرف باتری و ترافیک اینترنتی هر نرم افزار، به ترتیب به بخش تنظیمات باتری و Data Usage در گوشی هوشمند خود مراجعه کنید.

علاوه بر این موارد، جایگزین های زیادی برای نرم افزارهای پرمصرفی که به طور روزانه از آن ها بهره  می برید وجود دارد. حتی اگر نرم افزاری پرمصرف مورد علاقه ی شما است و به آن وابسته هستید، بهتر است از خیر آن بگذرید. اگر نرم افزارهای جایگزین دیگری را امتحان کنید، ممکن است بهتر از آن باشد. پس لحظه ای درنگ نکنید!

Share