روش درست کردن کیک میوه های تابستانی

روش درست کردن کیک میوه های تابستانی

خوردن عصرانه کنار خانواده به خصوص در روز‌های بلند تابستان بسیار لذت بخش است. امیدواریم کیک میوه های تابستانی یکی از بهترین عصرانه هایی باشد که در این فصل میل می کنید. با ما همراه باشید!‌

وسایل مورد نیاز برای تهیه کیک میوه های تابستانی :

تخم مرغ (زرده و سفیده جدا)      ۴ عدد
 شکر نرم و دانه ریز      ۱۲۰ گرم
 وانیل      ۱/۴ قاشق چایخوری
 آرد گندم (الک شده)      ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر     ۱ قاشق چایخوری
خامه قنادی     ۶۰۰ گرم
شیر کم چرب     به مقدار لازم
میوه های تازه تابستانی     به مقدار لازم

روش درست کردن کیک با میوه های تابستانی :

فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم بکنید. داخل ظرفی زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی هم زنید تا کاملا کرم رنگ گردد.

سفیده های تخم مرغ را در ظرفی دیگر بریزید و با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد بعد آن را به مخلوط زرده‌ها اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.

یک کاسه برداشته، آرد و بکینگ پودر را الک و مخلوط کرده و به مایه اضافه کرده و با لیسک کاملا مخلوط کنید.

کف قالب ۲۲ سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید، مایه کیک را داخل قالب ها ریخته و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند.

بعد از این که کیک پخت، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا در دمای فر خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج و کاغذ را جدا کنید.

کیک را از وسط به دو لایه مساوی برش دهید. خامه قنادی را در ظرفی ریخته و حدود ۱۰ دقیقه با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس آن را داخل قیف قنادی با سرماسوره ستاره سایز بزرگ بریزید.

لایه اول کیک را با قلمو مخصوص آشپزی، با مقداری شیر مرطوب کنید. سپس خامه قنادی را به شکل دلخواه روی لایه اول فرم دهید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید.

روی کیک را مجددا با مقداری شیر مرطوب کرده و روی کیک را با قیف قنادی خامه کشی کنید. کیک را با برش‌های میوه‌های تابستانی تزیین کرده و قبل از سرو به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. کیک را از یخچال بیرون آورده، برش بزنید و نوش جان بکنید.

پدیدآورنده: 
Share