روش درست کردن شیرینی پسته و كشمش

روش درست کردن شیرینی پسته و كشمش

وسایل مورد نیاز برای شیرینی پسته و كشمش :

کره      100 گرم
 شکر      150 گرم
 تخم مرغ     1 عدد
 وانیل      1/2 قاشق چایخوری
عسل     1  قاشق سوپخوری
آرد     125 گرم
جوپرک     125 گرم
پسته تست و خرد کرده     100 گرم
کشمش     100 گرم

طرز پخت شیرینی پسته و كشمش :

فر را با دمای 190 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا لطیف یکنواخت شود. سپس تخم مرغ، وانیل و عسل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.  آرد و جو پرک را به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید.

در آخر پسته و کشمش را اضافه کرده و در صورتی که خمیر خشک بود با افزودن کمی شیر خمیر را لطیف بکنید. از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و آن را در دست گرد کنید داخل سینی چرب کرده قرار داده و کمی سطح آن را فشار داده تا تخت شود آنگاه به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید. اگر دوست داشتید به جای كشمش از انواع ميوه های خشک مثل كرنبرى استفاده بكنيد.

 

پدیدآورنده: 
Share